Renovering af badeværelse

Vi hjælper med renovering af badeværelse i København, Nordsjælland og omegn

 

Renovering af badeværelse

Funktionelt og æstetisk badeværelse

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelser. Vi hjælper med plantegninger og 3D modelleringer så du får et visuelt indblik i dit kommende badeværelse. Vi varetager renoveringen fra start til slut. Vi har gennemført mange projekter inden for renovering af badeværelse i København, og vores erfaring og ekspertise kommer dig til gode, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Dit badeværelse er din pause fra hverdagens tumult og fart. Det er et rum der skal udstråle velvære og ro, og så skal det selvfølgelig opfylde dine behov og ønsker. Vi har stor erfaring med badeværelser og bedst mulig udnyttelse af dine kvadratmeter. Dit badeværelsesprojekt er derfor i de bedste hænder hos os.

Det er vigtigt for os at funktionalitet og æstetik spiller perfekt sammen. Skal vi også renovere dit badeværelse? Kontakt os allerede i dag, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Hør fra vores glade kunder

“Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Rami på er renoveringsprojekt i min lejlighed. Samlet set har det været en god oplevelse og jeg var tilfreds med Rami.

Rami er meget professionel. Kommunikationen har været god og med hurtige svartider. Rami var fleksibel og imødekommende over for ændringer og justeringer undervejs. Det gjorde processen nemmere for mig. Hvis du leder efter en entreprenør, der gør en indsats for at opfylde dine behov, så er det Rami.”

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi er din professionelle håndværker og entreprenør, og vores speciale ligger i at udføre og lede store byggeprojekter. Her er 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge os:

 • Tårnhøjt kvalitetsniveau

  Vi har stort fokus på den gode kvalitet uanset hvad vi skal lave for dig. Det er vigtigt, at du er tilfreds med resultatet og samtidig kan have glæde af det i mange år frem.

 • Stor erfaring inden for byggeledelse

  Vi er ikke blot håndværkere. Vi er også byggerådgivere og rådgivende ingeniører. Derfor kender vi grundigt til hele byggeprocessen og alle dens facetter.

 • Vi tager os af det hele

  Vi varetager dit byggeprojekt fra du kontakter os, til vi overleverer et færdigt byggeri til dig. Vi har det store overblik hele vejen, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi håndterer også det praktiske papirarbejde og hjælper gerne med plantegninger eller 3D modelleringer.

Vi bygger dit drømmebadeværelse

Vi står klar til at varetage hele badeværelsesprojektet, og vi har dig med på sidelinjen hele vejen. Det betyder, at vi indleder en grundig dialog med dig, så vi kender til dine forventninger, og du kender til vores.

Vi har en håndfuld dygtige samarbejdspartnere der sætter lige så høje krav til kvalitet og funktionalitet som os selv. Når vi varetager et projekt står vi inde for alt, der bliver lavet, og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet.

Vores kvalitetsniveau ligger højt, men det betyder ikke at det koster ekstra. Vi er nemlig konkurrencedygtige på vores priser.

FAQ – Renovering af badeværelse

Der kan være mange fordele ved at renovere dit badeværelse. Herunder har vi skrevet et par svar til de mest hyppige spørgsmål vi får.

Prisen for en renovering af et badeværelse afhænger af flere faktorer, såsom badeværelsets størrelse, valgte materialer, design ønsker og eventuelle ekstra installationer. For at få et nøjagtigt prisoverslag på din badeværelsesrenovering, anbefaler vi, at du kontakter os for en uforpligtende samtale.

Ja, hos OP3Byg har vi adgang til en bred vifte af kompetencer. Uanset om du har brug for en VVS-installatør, elektriker, flisemurer eller anden specialist, kan vi koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, så dit badeværelse bliver præcis som ønsket.

 • Stigning i boligens værdi: et nyt og moderne badeværelse kan øge værdien af din bolig ved et eventuelt salg.
 • Funktionalitet: med en renovering kan du tilpasse badeværelset præcis til dine behov og ønsker, hvad enten det er mere opbevaringsplads, en større bruseniche eller noget tredje.
 • Energi- og vandbesparelse: nyere installationer og armaturer kan være mere energi- og vandeffektive, hvilket kan spare dig for penge på længere sigt.
 • Opdateret design: en renovering giver mulighed for at opdatere badeværelsets æstetik og design, så det passer til dine præferencer.

Ja, vi har erfaring med renovering af badeværelser i både huse og lejligheder. Uanset omstændighederne sørger vi for at tilpasse processen til den specifikke situation, så du får det bedste resultat.

Varigheden af en badeværelsesrenovering kan variere baseret på projektets omfang og specifikationer. Dog bestræber vi os altid på at arbejde effektivt og hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. For en mere præcis tidsramme anbefales det at tage direkte kontakt til os med detaljer om dit projekt.

Kontaktformular

Kontakt OP3 Byg A/S

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os her.