Skræddersyet totalentreprise

Vi udfører totalentrepriser i København, Nordsjælland og omegn

Totalentreprise

Vi gør din boligdrøm til virkelighed

Hos OP3Byg er vi en totalentreprenør, der laver totalentreprise i København, Nordsjælland og de nærliggende områder for private boligejere.

Vi har god erfaring med at lede både mindre og større byggeprojekter. Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis du skal bruge professionelle fagfolk til følgende opgaver:

Skal du i gang med en totalentreprise i din bolig, som ikke er inden for ovenstående kategorier? Så kontakt os alligevel. Vi hjælper dig med alle typer af projekter i dit hjem. Vi drømmer om at gøre dit hjem til dit drømmehjem.

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi er din professionelle håndværker og entreprenør, og vores speciale ligger i at udføre og lede store byggeprojekter. Her er 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge os:

 • Tårnhøjt kvalitetsniveau

  Vi har stort fokus på den gode kvalitet uanset hvad vi skal lave for dig. Det er vigtigt, at du er tilfreds med resultatet og samtidig kan have glæde af det i mange år frem.

 • Stor erfaring inden for byggeledelse

  Vi er ikke blot håndværkere. Vi er også byggerådgivere og rådgivende ingeniører. Derfor kender vi grundigt til hele byggeprocessen og alle dens facetter.

 • Vi tager os af det hele

  Vi varetager dit byggeprojekt fra du kontakter os, til vi overleverer et færdigt byggeri til dig. Vi har det store overblik hele vejen, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi håndterer også det praktiske papirarbejde og hjælper gerne med plantegninger eller 3D modelleringer.

Professionel totalentreprise i København

Udover at have dygtige håndværkere i folden, har vi også rådgivende ingeniører og byggerådgivere.

Vi har samlet et team af kompetente fagfolk, der sammen kan give dig en professionel og kompetent service gennem hele byggeprocessen, når vi varetager din totalentreprise i København.

Derfor kan vi hjælpe dig med dit projekt fra A-Z. Vi holder overblikket undervejs og holder dig opdateret gennem hele processen. Vi står for al det praktiske og kontakten med alle relevante parter, så det eneste, du skal gøre, er at rådgive os i forhold til dine ønsker og præferencer. Vi er en driftsikker totalentreprenør og af den grund det rette valg for dig, hvis du skal have udført totalentreprise i København.

Når du skal vælge en entreprenør til din totalentreprise, er det vigtigt at finde en samarbejdspartner, der står for kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, der er din garanti for kvalitet, etik og professionalisme. Det giver dig som kunde en række betryggende fordele. Du kan således med ro i sindet vælge os til dit næste byggeprojekt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Går du med drømme om renovering eller tilbygning af din bolig? Så lad os hjælpe dig med din totalentreprise. Med vores store erfaring og brede spektrum af faglighed sørger vi for at levere et tilfredsstillende resultat – hver gang.

Skal vi hjælpe dig med din totalentreprise i København? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 31 31 55 92 eller skrive en e-mail på kontakt@op3.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og så besvarer vi din forespørgsel hurtigst muligt.

FAQ – Totalentreprise

Der kan være mange fordele ved at vælge en totalentreprise. Herunder har vi skrevet et par svar til de mest hyppige spørgsmål vi får.

Prisen på en totalentreprise varierer afhængigt af projektets omfang, kompleksitet og de valgte materialer. Hos OP3Byg giver vi dig gerne et skræddersyet tilbud, så du får præcis indsigt i omkostningerne for dit specifikke projekt.

Ved at vælge en totalentreprise sikrer du dig en mere strømlinet og effektiv byggeproces. Fordelene inkluderer:

 • Enkelthed: du har kun én kontaktperson, som håndterer alt fra design til færdigbygning.
 • Økonomisk overblik: du får en fast pris på forhånd, hvilket minimerer risikoen for uforudsete udgifter.
 • Tidsbesparelse: med et samlet team af eksperter går processen hurtigere, da alle arbejder tæt sammen fra start til slut.

En totalentreprise dækker over hele byggeprocessen fra start til slut. Dette inkluderer typisk rådgivning, design, planlægning, styring af underentreprenører, materialeindkøb, selve byggeriet og den endelige aflevering.

En totalentreprenør tager ansvar for hele byggeprojektet, fra konceptualisering til færdigbygning. Dette inkluderer styring af alle faggrupper og sørger for at alt arbejde udføres korrekt og til tiden. En almindelig entreprenør, derimod, kan være ansvarlig for kun en enkelt del af byggeprocessen, eksempelvis murerarbejde, elektricitet eller VVS.

OP3Byg har mange års erfaring i branchen og har opbygget et solidt ry for kvalitet, pålidelighed og gennemsigtighed. Vores team af specialister sikrer, at dit projekt bliver udført med professionalisme, og vi stræber altid efter at leve op til vores kunders forventninger.

Det er nemt! Kontakt os via telefon eller e-mail. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi diskuterer dit projekt nærmere. Efter en grundig gennemgang vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Kontaktformular

Kontakt OP3 Byg A/S

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os her.